#

Onderhoud

Voorkomen is beter dan genezen.

  • Persoonlijke aandacht
  • Grip op kosten
  • Duurzame bouw
  • Fakwurk sinds 1948

Onderhoud

Regelmatig onderhoud aan een woning is essentieel om de uitstraling, de waarde, comfort en de veiligheid op peil te houden. Een huis is een enorme investering, het is dan ook van belang om hier goed voor te zorgen. Geen enkele woningbezitter ontkomt aan onderhoud aan de woning. Vaak kleine dingen: het vervangen of verbeteren van hang- en sluitwerk, een nieuwe dakgoot, een nieuw kozijn. Ook de vernieuwing van een tegelwand of –vloer, stukadoorswerk en metselwerk; het is bij ons in goede, vakbekwame handen. Ook kan het nodig zijn dat een complete dakbedekking moet worden vervangen, om te voorkomen dat er bij elke fikse regenbui weer lapmiddeltjes nodig zijn. Voorkomen is ook hier vaak beter dan genezen. Het vernieuwen van complete daken, in wat voor constructies ook, levert voor ons geen problemen op.

Bouwbedrijf Pot neemt klein werk net zo serieus als groot werk. Dat betekent dat we ook daarbij het goede overleg met u als opdrachtgever serieus nemen.

En bedenk: hoe langer u een kleine klus uitstelt, hoe sneller het een grote klus wordt.

Wilt u meer weten over onderhoud? Neem dan contact met ons op. Wij nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek en eventueel een vrijblijvende offerte.